Aftercare by Oshun

Tijdens de Amsterdam Tattoo Conventie in Amsterdam kwam ik de stand van Oshuncare tegen. Ik had mijn eigen booth met 20min tattoo’s en tijdens een korte break kwam in in gesprek over de zin (of onzin) van aftercare producten.

De meeste van ons gebruiken Bepanthene, wat een prima product is, maar er is nog een wereld aan extra producten die voor je opengaat als je Googled op tattoo aftercare.

Anyway, de mooie potjes, zoals die dure gezichtscreme bij de Bijenkorf, spraken mij wel aan. Maar uiteraard belangrijker was de werking!

Oshun Care Tattoo Atercare

Ik kreeg een aantal samples mee en toevallig werd ik zelf ook die dag getattooeerd door KingCat op mijn kuit. Mooi moment om dit potje open te trekken.

Wellicht herkenbaar is de branderige pijn na het tattooeeren. Eerst dat kutgevoel van de wipen (wat ik ook lekker doe bij mijn eigen klanten) en de alcohol die venijnig prikt. Dan het celofaantje waar het bloed en vocht tegenaan gaat plakken. Gewoon het minder leuke stukje van de hele tattooexperience.

Ik smeerde deze creme erop en het was alsof er een wonder gebeurde. De branderige rode huid voelde direct rustig aan. Dat klote gevoel trok weg (ja ik ben een pussy) en merkte op dat dit spul gewoon deed wat het moest doen. Huid werd rustig, voelde soepel en de pijn trok langzaam weg.

Na de beurs hebben we contact gehad om de potjes via onze shop, Panthers and Roses, te verkopen. Inmiddels hebben we de potjes Oshun Care op onze toonbank staan en de klanten zijn meer dan enthausiast. Zeker bij de grotere pieces, zoals een sleeve is dit wel een aanrader.

Ik heb de klanten teruggezien die hun tattoos insmeerde met deze balsem en het valt op dat het prachtig is geheeld en de reacties waren zeer positief.

Oshun Care Products kan je kopen in onze shop of via de website oshuncare.com

Een gedachte over “Aftercare by Oshun

  1. Tyson schreef:

    Hallo allemaal,

    Ik heb een aantal maanden geleden de onderkant van mijn sleeve laten doen en heb als aftercare Oshun gebruikt. De presentatie van het product was zo hoogwaardig dat ik besloot om het te proberen. Voor mij is dit een game changer want alles hierboven genoemd klopt 100%. Ben niet zo snel om een reactie op internet achter te laten maar dit product is het waard!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s